Ingen chans i DM-semifinalen

Stenungsund var både ett och två nummer för stora mot unga LSK. FOTO: P. Stenbaek.

LSK är inne i ett fullspäckad matchschema och därför fick en lång rad unga spelare chansen i dagens DM-semifinal mot Stenungsund, merparten från vårt P19-lag.

Stenungsunds IF, just nu på femteplats i Division 2, hade på vägen till DM-semifinalen slagit ut Henån-Gilleby. Denna kväll skulle det avgöras vilket av kombattanterna som skulle avancera till DM-final mot IK Oddevold (som i sin semifinal vann övertygande mot IFK Uddevalla).

Det skulle bli tufft för ett ungt LSK. Redan efter dryga 10 minuters spel hade Stenungsund tagit ledningen två gånger om, fram till 0-2. Efter en halvtimmes spel kunde nyförvärvet Daniel Bloyou reducera, genom en individuell prestation, fram till 1-2. Det hjälpte föga, men innan halvtidspausen kunde gästerna göra både 1-3 och 1-4.

I andra halvleken blev det än tyngre och siffrorna rann iväg. Till slut skrevs segersiffrorna för gästerna till 1-10 – och det är bara att lyfta på hatten för SIF som visade att de var ett par nummer för stora för våra unga killar idag.

ℹ️ MATCHFAKTA

Härnäst väntar bortamatch redan på fredag mot Vänersborgs IF. Då hoppas vi många LSK:are finns på plats och stöttar oss. Väl mött.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail