Jeff Bagby rapporterar om skadeläget

Nästa anhalt i seriespelet är Helsingborg, och en ny bortakamp där Eskilsminne IF tar emot Ljungskile SK. Inför helgens match ljusnar det glädjande nog på skadefronten, för den varan har varit alldeles för mycket av skador i truppen under säsongens lopp. LSK har fått en alltför stor kavalkad av skador på korsband, hälar, brutna fingrar och allt som ett fotbollslag kan leva utan.

Vi kollar med den som har blykoll på läget; Jeff Bagby, och idag har han en lite mer förväntansfull ton i rösten. Och det finns det fog för den positiva klangen. Två spelare är, med lite tur, klara för att gå för fullt igen. Över den sedvanliga javan tar vi ett kort möte där Jeff ger oss besked om hur läget är för fem spelare i truppen.

Samuel Ohlsson
– Bättre och bättre. Samuel har gått för fullt idag och såg bra ut. Jag lovar inget men förväntar mig att om hans prognos fortsätter så här så kommer han att vara spelbar till helgens match.

Sebastian Ekholm
– Sebastian blev av med gipset nu i veckan, och nu får han ett betydligt mindre paket runt sitt finger. Vi har funderingar på att testa en skena på honom, och jag tar det för troligt att han är med i truppen till söndagens match i Helsingborg.

Mirad Garza
– Han är fortfarande inte med i lagets träningar, utan kör på egen hand efter ett program. Jag har i dagsläget inget besked att ge om när ”Murre” kommer att kunna ansluta sig till truppen.

Dessutom; Nu är datum klart för operation. LSK:s båda långtidsskadade spelare Anton Daläng och Adthe Grajçevci skall opereras fredag 2 juni. Därefter väntar en lång tids rehabilitering för de båda lirarna:
– Jag känner mig trygg i att de båda kommer att få en väldigt skicklig kirurg som skall utföra operationerna på våra spelare, avslutar Jeff.

⚽️ Matchstart söndag 28/5, kl: 16.00, på Harlyckans IP.

Anders ”Melker” Antonsson


Nästa hemmamatch:

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail