Johan Brannefalk förlänger!

Idag kan vi glädjande meddela att Johan Brannefalk blir den första spelaren att förlänga med LSK! Mittfältaren har tecknat ett kontrakt över de kommande två säsongerna.

I slutet av det isade januari kom den blonde mittfältaren i skinnjacka, upp i skogen, till Skarsjövallen. En stark kontrast mot Trelleborgs FF, Brannefalks senaste klubbadress. Redan från första start stack han ut med en stark målmedvetenhet, där han gärna stack ut hakan med att säga att LSK skulle vinna serien. Tillsammans med ”sambon” Andreas Murbeck bosatte Johan sig i Ljungskile, för att få så optimal möjlighet att utvecklas som fotbollsspelare. Säsongen inleddes på högerbacksplatsen, men det var när Brannefalk fick chansen på innermittfältet som han blommande ut mer och mer, vilket tillförde LSK:s spel ytterligare en dimension. Den snart 22-åriga skåningen gjorde 28 matcher i Division 1 under säsongen och lyckades hamna i målprotokollet tre gånger. Fler matcher och mål i LSK-tröjan kommer att komma då mittfältaren har tecknat under ett 2-årskontrakt.

Johan Brannefalks kommentar till förlängningen:

Jag känner att jag har förtroende från klubben och Superettan är en nivå jag har spelat på och vet att jag presterar i. Så när vi gick upp var det ett självklart val stanna för min framtida utveckling. Trivs bra med laget och miljön så det finns ingen anledning att flytta på sig.

Ljungskile SK ser fram emot Johans framfart i den gröna tröjan och välkomnar honom till en fortsättning i LSK de närmsta två säsongerna!

Johan Brannefalk laddar för en frispark under årets säsong, i en match mot Lund. Nu laddar han för nya matcher i LSK.

Läs känna mittfältaren än mer – lyssna gärna på LSK-podden med Johan Brannefalk:
Inspelad i maj, 2019.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail