Johan Guldfot förlänger!

Vi har glada att ytterligare en spelare från årets herrtrupp förlängt sitt kontrakt. Assistkungen Johan Svahn har skrivit på ett nytt kontrakt, som sträcker sig över säsongen 2020.

Johan Svahn presenterades av LSK i februari, ett nyförvärv som senast kom från GAIS. Yttern som under de senaste säsongerna haft det tufft med skadebekymmer växlade i lugn takt upp formen i LSK. Lagom till att sommarvärmen gjorde entré på Skarsjövallen så blev Svahn helt ordinarie och kunde leverera efter förväntningarna. Hans högerfot blev bara vassare och vassare tills foten var helt gyllene – efter alla känsliga inlägg guldfoten stod för. När säsongen avslutats hade Johan Svahn noterats för 21 seriematcher och 2 mål, varpå en läcker frispark och ett mål på nick (!). Framförallt så såg hans högerfot till att stå för hela 16 assist (!), enligt egen utsago, under säsongen. Det är inte för inte som smeknamnet ”Guldfot” uppfanns till Johan Svahn.

LSK är väldigt glada att Johan Svahn fortsätter i den gröna tröjan! Vi ser fram emot fler känsliga framspelningar  och fina prestationer i föreningen!


Se Johan Svahns läckra frisparksmål mot IFK Värnamo här:

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail