Jörgen Wålemark – ny tränare i LSK!

Jörgen Wålemark är ny Huvudtränare för LSK:s Herrlag. Till sin hjälp får han assisterande tränaren och spelaren Erik Lund.

Idag har Ljungskile SK nöjet att presentera en ny Huvudtränare för Herrlaget, i form av ingen mindre än Jörgen Wålemark.

Efter L-O Mattssons hastiga sorti som tränare har Jörgen Wålemark varit LSK:s första alternativ som tränare för Herrlaget. LSK:s utsatta ekonomiska läge har dock gjort situationen komplicerad och diskussionerna har dragit ut på tiden.

Redan nu på lördag går Jörgen in som Huvudtränare tillsammans med Erik Lund, som kommer agera både assisterande tränare och spelare, i den viktiga hemmamatchen mot Mjällby då serien också vänder.


– Jag är väl medveten om LSK:s utsatta ekonomiska situation och den process som pågår med Uddevalla kommun, men LSK-hjärtat fick mig att anta utmaningen att hjälpa min gamla moderklubb i en tuff situation, säger Jörgen Wålemark.
– Det finns mycket nytt och spännande på gång i hela föreningen som jag hoppas få vara med att förverkliga. Men det är inget snack vad om vad mitt uppdrag är; LSK skall tillbaka till svensk elitfotboll.

– Efter en period av många tränarbyten hoppas vi nu på en stabilare situation, framhåller Erland Holmdahl, ordförande i LSK.
– Jörgen skriver på för 1,5 år och vi hoppas att Erik Lund, idag spelande tränare tillsammans med Aleksandar Kitic, under den tiden skall utvecklas till den kompetente tränare som han har alla förutsättningar att bli genom stöd av Jörgen.

– Får vi nu till en uppgörelse i den påbörjade dialogen med Uddevalla kommun så kan alla se fram emot en ljus framtid. Jörgen kommer att vara en viktig del av LSK:s framtid med sitt hjärta i klubben och breda erfarenhet av klubbverksamhet i olika föreningar.

Välkommen tillbaka Jörgen!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail