Ken Akamatsu ledde LSK till seger!

Ken Akamatsu stod för LSK:s bägge mål idag. Arkivfoto: P. Stenbaek.

När åska, blixtrar och ett skyfall hade lagt sig var det dags för match mot Lindome på Åbyvallen.

LSK inledde på ett bra sätt och tog tag i matchen direkt. Efter lite omvaskningar i elvan efter avstängningar och skador så lyckades ändå LSK hålla uppe spelet. Till slut kom också utdelningen. Efter ett fint kombinationsspel så placerade Ken Akamatsu in 0-1, intill målvaktens vänstra stolpe. Spelet jämnades ut något efter målet även om LSK var det klart bästa laget i den första halvleken.

I andra halvlek inleder Lindome starkt och kommer förbi med en hel del chanser. Till slut kan inte Oliver Bergman eller LSK hålla borta ett hemmamål. På en snygg frispark så sitter 1-1 helt otagbart. Efter en vattenpaus får LSK förnyad energi och höjer spelet. Akamatsu får ett kanonläge med kvarten kvar, men avslutet tar i ribban och går till inspark. I slutminutrarna får Johan Svahn ett kanonläge på frispark, men stolpen står i vägen och studsar inte de grönvitas väg. Men till slut så sitter den! Ken Akamatsu springer i djupled och lyckades lobba bollen in i mål, fram till 1-2.

En oerhört skön och viktig seger som dessutom var LSK:s första bortaseger! Även kul att se alla grönvita på plats som stöttade oss matchen igenom.

Härnäst väntar hemmamatch mot Tvååker på onsdag 23/6, på Skarsjövallen. Väl mött.

MER OM MATCHEN:
>> Höjdpunkterna från matchen
>> Dagens startelva
>> Inför matchen


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail