Kitic avslutade sagolikt!

Novemberkylan hade dragit in över Skarsjövallen och bet sig fast i både kropp och själ.

Dagen till ära skulle Herrlaget hyllas för avancemanget till Superettan och Uddevalla Kommun var på plats för att gratulera. Huvudpunkten var dock den stora hyllningen till Aleksander Kitic. LSK:s nummer 24 hyllades stort, där det även förkunnades att tröjnummer 24 är heligt och att Aleksandar är den sista LSK-spelaren att bära numret.

När väl matchen var igång så var det bortalaget Torn som satte fart framåt. LSK kom så småningom igång och skapade också en del, men utan att bollen satt i nät. Så när väl halvtidsvisslan ljöd var det fortfarande mållöst.

I andra halvlek var det tight och jämnt, med tuffa tag. Ett mål skulle till slut ändå komma. Efter en tilltrasslad situation så gav Aniekpeno Udoh Ljungskile ledningen med 1-0. Därmed var Udoh uppe i delad skytteligaledning med Jesper Westermark på 18 mål vardera. Dessvärre skulle en slumpartad reducering komma strax därpå, fram till 1-1.

Så kom såväl Aleksandar Kitic in och jublet steg när nummer 24 stegade in på planen. Men Kitic karriär var inte slut än. I slutminutrarna gick bollen fram till Aleksandar som drog till och bollen satt i nät, fram till 2-1! En fantastisk och värdig avslutning på karriären för LSK:s nummer 24, där han alltså fick avgöra i sin sista match!

Stort tack för alla fina minnen och matcher, Aleksander Kitic! Du kommer förevigt minnas som en sann LSK-hjälte!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail