Vi tog dom med traktorn!

Premiärnerverna hade släppt och en fin vårplan inbjöd till goda förutsättningar till en bra match mot Tvååker. LSK öppnade också bra och stabilt. Med ett rejält spel blev det en tuff match där LSK kom fram till ett par fina lägen, i stort i samband med fasta situationer och inlägg. Just efter ett inlägg kom också matchens första mål. I 38:e minuten hittade Linus Dahl, från högerkanten, Aniekpeno Udoh på bortre stolpen som satte dit ledningsmålet – fram till 0 – 1!

I den andra halvleken fortsatte LSK tugga på och det dröjde inte länge förrän 0 – 2 kom. Edin Øy blev serverad av Udoh och placerade snyggt in bollen vid den bortre stolpen! Tvååker försökte komma till framåt, men LSK hade kontroll. Närmast var ett hårt skott som gick tätt över. Istället kunde LSK utöka till 0 – 3, efter att Erik Westermark satte hård press på målvakten och vunnit bollen fram till Udoh som satte den i nät.

I slutet av matchen kunde LSK även göra 0 – 4 efter att Jesper Westermark gjort en fräckis och satte dit bollen från nästan halva planen. Dessvärre fick därefter Tvååker ett tröstmål, men det spelade mindre roll för LSK vinner alltså med klara 1 – 4! Härligt jobbat!

Tack till alla nedresta LSK-supportrar som stöttade oss under hela matchen. Hoppas på samma stöd nästa söndag när vi möter Eskilsminne på hemmaplan. Välkomna då!

Erik Westermark utsågs till matchens lirare. Här nedan hör du en intervju med honom efter matchen.