Lång rehab väntar

LSK får klara sig utan Ilir Berisha på planen under hösten. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Det är lika bra att riva av det där förbaskade plåstret snabbt, för här kommer en tråkig nyhet från Skarsjövallen. Säsongen är (med stor sannolikhet) över för LSK:s Ilir Berisha. Det är en bristning i höger lår som dessvärre kommer att hålla honom borta från träning och spel under resten av spelåret.

– Tyvärr är det så. Den första prognosen jag fått är att nu väntar en lång period med rehabträning, som redan påbörjats. I dagarna kommer också svaret på en magnetröntgen, men i dagsläget ser det ut som att jag blir borta från fotboll i åtta till tolv veckor, och om den tidtabellen håller så är det färdigspelat för den här säsongen, säger Ilir.

LSK:s tränare Erik Lund Fahlén om beskedet att ytterligare en spelare har blivit långtidsskadad.
– Detta är väldigt olyckligt för Ilir och LSK. Sedan tidigare har vi Gustav Källén i en liknande situation, och nu kommer nästa långtidsskada på en av våra viktiga försvarsspelare. Det lär tyvärr dröja innan Ilir och Gustav kan träna för fullt med truppen. Men mitt i alla tråkiga skador känns det roligt att se att både Robbie Sabo och Sabarr Janneh växer som spelare och har presterat bra på sista tiden, säger Erik.

Kämpa Ilir!

Från rehabrummet,
Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail