Lansering av LSK:s nya reservställ


Ljungskile SK:s nya avtal med PUMA innebär att föreningen nu har möjlighet att lansera årets reservställ. LSK har under 2000-talet spelat i flera olika färgkombinationer när det kommer till reservställ. Dock finns det historiskt ett reservställ som sticker ut och som är extra klassiskt. Vid kvalmatchen borta mot Umeå 1996, när LSK avancerade till Allsvenskan första gången, spelade LSK i gula tröjor, blåa shorts och blå/gul-randiga strumpor.

Därför kändes det naturligt att gult och blått åter skulle få plats på reservstället – inte minst som återspegling till klubbmärkets färger. Grönt och vitt är klassiska LSK-färger som återfinns i vårt hemmaställ och övriga färger i klubbmärket är då gult och blått.

Då det ordinarie matchstället fortfarande utformas så får nu reservstället chansen redan från start. Under februari kommer därför våra båda representationslag att ikläda sig reservstället under försäsongsmatcherna. Premiärerna med de nya reservställen blir nu på torsdag (LSK Herr-Halmstad) respektive på lördag (Skoftebyn-LSK Dam).

Om en dryg månad hoppas LSK kunna lansera det ordinarie matchstället.

>> SE RESERVSTÄLLET FRÅN KVALMATCHEN 1996

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail