Linus Dahl fortsätter i LSK!

Linus Dahl är nästa man att skriva på ett nytt kontakt. Den betydelsefulla mittfältaren skrivit på ett kontrakt över säsongen 2020, vilket glädjer oss i LSK.

Linus Dahl kom till LSK 2015 från IFK Göteborgs U19 och förutom en utlåning till Alta IF (Norge) så har mittfältaren iklätt sig den gröna dressen sedan dess. Under de senaste tre säsongerna har Dahl utvecklats och växt fram till en viktig och stabil spelare, där han lägger ner mycket energi i det tysta. Därtill har 24-åringen ledaregenskaper, där han under stundom fått bära lagkaptensbindeln och gjort det med bravur. Under 2019 växte Linus Dahl fram till en helt ny typ av spelare, som förutom ett starkt defensivt arbete även producerade mål och framspelningar. Totalt har Dahl antecknats för 94 seriematcher, 28 varningar och 8 mål (varav 6 mål kom under 2019) i LSK-tröjan.

Linus Dahl kommentar till förlängningen i LSK:

Det känns jätteskönt att det är klart att jag spelar i LSK även 2020. Det har känts väldigt naturligt att förlänga och följa med upp till Superettan, Jag tror att det kommer att bli ett väldigt positivt år för klubben och jag hoppas att jag kommer kunna ta ytterligare steg i min utveckling. Nu väntar mycket träning för att vara redo för säsongen som väntar.

LSK är väldigt glada att Linus Dahl fortsätter i den gröna tröjan! Vi ser fram emot mittfältarens fortsatta utveckling och prestationer i föreningen!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail