Lokalt framtidsnamn klar för LSK!


Nästa spelare att bli klar för herrlaget är en ung offensiv spelare från närområdet som verkligen har framtiden för sig.

Oskar Lindberg heter LSK:s senaste spelare. 20-åringen har varit tongivande i Grebbestad och bjöds i vintras in till provspel. Lindberg imponerade och därför känns det väldigt bra att han nu är klar för LSK. Anfallaren kom från moderklubben Tanums IF 2014 och har sedan dess etablerat sig i Grebbestad. 72 A-lagsmatcher har det blivit och Lindberg har på dessa matcher 18 mål (varav 11 mål kom under 2019 – läs mer här).

Han är en lurig spelare som hittar mellanrummen mellan motståndarnas lagdelar och utgör därför ett stort hot i offensiven – vilket gör att han ligger bakom många offensiva mål. Dessutom finns finns likheter utseendemässigt med sångaren Danny Saucedo, enligt vissa.

LSK:s Huvudtränare, Erik Lund, kommentar om nyförvärvet:
– Oskar Lindberg är en ung ambitiös kille som är mycket intressant, med bra speed. Hans utvecklingskurva har pekat klart uppåt det senaste året och jag tror att han är redo att ta näste steg och överraska många i Divison 1.

LSK är väldigt glada att Oskar Lindberg väljer att skriva på för oss och önskar honom varmt välkommen till föreningen!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail