LSK fortsätter på Skarsjövallen

Det blir fortsatta Superettanmatcher på Skarsjövallen i år. Därefter måste tidigare anmärkningar åtgärdas.

Under förmiddagen nåddes LSK av beskedet att Skarsjövallen beviljas fortsatt dispens för spel i Superettan under resterande del av säsongen 2020.

LSK har tidigare haft dispens t.o.m. 15:e oktober för att genomföra publikfria matcher i Superettan. Då säsongen 2020 är väldigt speciell där ingen publik förekommit och kanske inte kommer att förekomma på matcherna i Superettan och Allsvenskan så beslutade LSK att skicka in en ny dispens för att fortsatt genomföra herrlagets hemmamatcher på Skarsjövallen, under säsongen 2020. I ansökan meddelades även att berörda läktarsektioner kunde stängas av helt om publikrestriktionerna skulle förändras – för att då om möjligt släppa in ett reducerat antal personer som publik.

Svenska Fotbollförbundet meddelade idag att LSK:s dispens beviljas, men är också tydliga i att dessa anmärkningar i besiktningsprotokollet är något som måste vara åtgärdade till föreningens säsongsstart i Superettan 2021.

Förtydligande:
Om Regeringen beslutar om eventuella publiklättnader har LSK möjlighet att släppa in angivet publikantal under förutsättning att föreningen stänger av anmärkta ytor så att inga åskådare får tillgång eller kan ta sig in på de aktuella ytorna. 

LSK är tacksamma för förståelsen hos SvFF och ser fram emot fortsatt spel på Skarsjövallen i oktober, november och december.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail