LSK hämtade upp underläge i Halden

Edin Øy lyckades kvittera fram till slutresultatet 2-2 borta mot Kvik Halden. Arkivfoto: T. Åberg.

Herrlaget fortsätter att vässa formen inför seriestarten den 7 april, när det är dags för Ljungskile SK – Lindome GIF. Sen kvällsmatch i Halden väntade mot ett tufft motstånd i Kvik Halden Fotballklubb.

Hemmalaget fick också en kvi(c)k start och tog ledningen redan i den tionde minuten. Även 2-0 kom strax därefter på straff. LSK ska man aldrig räkna bort, som vi alla vet, och mycket riktigt kom också en reducering. Erik Westermark bokfördes fram till 2-1, vilket även blev halvtidsresultatet. I andra halvlek kom också kvitteringen genom Edin Øy, i den 57:e minuten, fram till 2-2. Ett resultat som är visade sig bli slutresultatet.

En stark insats att hämta upp ett tvåmålsunderläge fram till oavgjort mot ett starkt norskt lag. Härnäst väntar genrep borta mot seriekollegan Skövde AIK på lördag. Väl mött då.