LSK kryssade i Filles avslutning

Spelarna tackar publiken för årets säsong. FOTO: P. Stenbaek.

Inför matchen stod det redan klart att LSK skulle sluta på en stark 6:e plats, men det gällde mer på gästande Lindome. Vilket lag skulle ta hem segern på ett novemberblött Skarsjövallen?

Inför en stark påhejande hemmaklack så inleddes matchen i full fart, lett av hemmalaget. Några hörnor inledde chanserna för hemmalaget, men det var ett vänsterinlägg från Ken Akamatsu och ett kanonavslut av Johan Svahn som det verkligen började brännas. I anfallet senare var det Lindome som hade en riktigt het chans, som blockerades av offrande LSK-spelare. Efter 20 minuter var det nära för LSK:s del igen när bollen gled igenom Lindomeförsvaret, men Berishas avslut gick över. Nästa läge kommer efter en halvtimma när Ken Akamatsu viker in och sånär placerar in ledningsmålet. LSK för spelet på den svårspelade planen, men Lindome ligger på för kontringar som LSK-försvaret reder upp. Svahn sätter sånär dit ledningsmålet, men istället är det dubbla hörnor som leder fram till 1-0. På den andra hörnan som letar sig bollen fram till Anton Henriksson, vars avslut styrs in av Murana Conteh! Oskar Lindberg är väldigt nära att utöka minuterna därpå, men Lindomemålvakten gör en kanonräddning på nära håll. Därmed blev det inga fler mål under den första halvleken.

Andra halvlek gjorde inte mattan bättre, men bådade också för slumpmässiga chanser. Svahn fiskar upp ett par förlupna bollar, men dessvärre inget som ger utdelning. Annars är det Lindome som ligger på bäst i en något krampaktig andra halvlek. Dock är det inga direkta jättelägen som gästerna skapar i en match där tempot gått ned avsevärt. Istället är det LSK:s kontringar som vassast även om inte det ger utdelning. Till slut kommer dock en kvittering från Lindome i den 85:e minuten, efter att ha rakat in en retur. Conteh får till ett bra avslut på övertid, men bollen seglar över och det blir också säsongens sista chans. För därefter blåser domaren av matchen fram till slutresultatet 1-1.

Tack till de LSK:are som kom och stöttade oss på plats idag och under hela säsongen. Stort tack till alla som varit delaktiga under året. Tillsammans är vi LSK! Väl mött nästa säsong.

MER OM MATCHEN:
>> Höjdpunkter från matchen
>> Matchens lirare

>> Dagens startelva
>> Inför matchen
>> Matchfakta
>> Tabell


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail