LSK lånar in från Allsvenskan!

Idag har vi glädjen att presentera ett nyförvärv för vårt herrlag. Denna gång handlar det om ett lån av en spelare från närområdet, nämligen Axel Pettersson.

Axel Pettersson är fostrad i Skärhamns IK och tog sedan steget till Stenungsunds IF 2016. Inför fjolårssäsongen så tog den numera 22-åriga Pettersson steget uppåt till spel i IK Oddevold, som därför är nog Axel Pettersson ett väldigt bekant namn för många LSK:are redan nu. I Oddevold var Pettersson oerhört nyttigt och den klart lysande spelaren i IKO. Den mångsidiga spelaren var därför ett hett villebråd, där LSK hade bra koll på honom och var en av kandidaterna till att knyta till sig spelaren. Dock föll valet istället på allsvenska nykomlingen Varbergs BoIS, där han tecknade ett avtal i mitten av november. Drygt tre månader senare är det alltså klart att LSK får chans att låna in Axel Pettersson från Varberg, över säsongen, vilket vi är väldigt glada för.

I Axel Pettersson ser Huvudtränaren Jörgen Wålemark en mångsidig spelare med många fina kvalitteer som kan bli viktiga för lagets prestationer i Superettan under säsongen. Pettersson tillför en snabbhet, teknik och är bra i situationer en-mot-en.

Ljungskile SK välkomnar Axel Pettersson till föreningen och hoppas att han ska trivas och utvecklas vidare hos oss!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail