LSK segrade till slut!

Det var dags för LSK:s sista match innan sommaruppehållet. Formstarka Kristianstad väntade på bortaplan. Det började dock inte bra då skyttekungen Jesper Westermark klev av skadad redan på uppvärmningen.

När väl matchen var igång var det hemmalaget som styrde spelet och kom även till ett par heta chanser. LSK började däremot lågt och satsade på kontringar. I den 17:e matchminuten skulle väl matchens första mål. Efter ett LSK-inlägg kom bollen ut till Johan Brannefalk, utanför straffområdet, som trixade upp bollen med högerfoten innan han slog till med en kalasträff med vänsterfoten och bollen satt stenhårt i nät! 0-1. KFC försökte nå ett kvitteringsmål medan LSK spelade tålmodigt. Mitt i kvitteringsanstormningen slog Palmquist, på högerkanten, in bollen till Aniekpeno Udoh som fick till en halvträff mot mål. Bollen dansade ändå in och LSK var i tvåmålsledning, 0-2. Spelet jämnade ut sig därefter och resultatet stod sig till halvtidsvilan.

I andra halvlek var Kristianstad rejält på bettet och kom med en stark anstormning. Genom två snabba mål i inledningen var det kvitterat till 2-2 och matchen stod och vägde till hemmalagets fördel. Men LSK gjorde tre byten vilket stabiliserade spelet. Med kvarten kvar blev det en tilltrasslad situationen där bollen gick som en flipperkula i KFC:s straffområde och till slut kom bollen fram till Andreas Murbeck som satte dit 2-3! Därefter väntade en nervös kvart, men LSK var disciplinerade och höll undan fram till seger med 2-3.

Inte den spelmässigt bästa matchen av LSK, men en underbar seger vilket gör att LSK går till sommaruppehåll som serieledare! Nu väntar ett par veckors vila innan laget är igång igen. Härnäst väntar DM-semifinal mot Grebbestad den 30/7 innan nästa seriematch väntar mot Skövde 4/8. Väl mött framöver och trevlig sommar!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail