LSK stod som segrare igen!

Johan Svahn nickade in segermålet i andra halvlek. FOTO: T. Åberg.

Höstvädret har den senaste tiden vaknat till liv ordentligt med rikligt med regn. Till söndagens match gjorde även sig höstvindarna påminda, men lyckligtvis hade regnet bytts mot solsken.

Startelvan förändrades på två fronter. Dels kom Karlin in istället för avstängde Lund, medan Kaksa tog plats i mål sedan Dahlin fått en lättare hjärnskakning vid lördagens förberedande träning.

Nåväl, LSK tog kommandot direkt mot ett lågt stående Tvååker. Med tålamod sågad sig de gröna fram i banan och man lyckades skapa ett par chanser – i huvudsak genom ett par avslut av Udoh. Närmast i första halvleken var dock en frispark från Johan Svahn som gick strax utanför målvaktens högra stolpe.

I andra halvlek fortsatte LSK att mala på och utdelningen skulle även komma. LSK anföll på vänsterkanten där Linus Dahl slog ett perfekt inlägg mot bortre stolpen, där Johan Svahn kunde nicka in 1-0! Därefter var matchen rätt händelsefattig och ingen av lagen skapade speciellt många heta chanser utan LSK höll undan och vann rättvist med 1-0.

Härnäst väntar bortamatch mot Lindome nästa lördag den 21/9. Hoppas många LSK:are är på plats då! Väl mött.