LSK straffade i Karlstad

Kamp i solskenet i Karlstad. FOTO: Karlstad Fotboll.

Så var det dags att bege sig till Karlstad för en tuff uppgift för herrlaget mot topptippade Ettanklubben i den norra serien.

Karlstad kopplade ett grepp om matchen direkt och skapar en del chanser, men LSK står emot. I den 26:e minuten kan dock hemmalaget ta ledningen på straff, fram till 1-0.

I andra halvlek kvitterar Anton Daläng till 1-1, i 55:e minuten. Daläng som fått chansen från start i båda träningsmatcherna såhär långt och blivit målskytt vid båda tillfällena – kul! Glädjen varar dock inte länge för i 57:e minuten tilldöms Karlstad straff igen och vips är det 2-1. Ett resultat som stod sig matchen ut.

En tuff och svår match, men en bra genomkörare där vi endast släpper in mål på straff. Härnäst väntar ny match den 7:e mars när IFK Göteborg gästar Skarsjövallen. Väl mött.