LSK vann och LSK förlorade.

Försäsongens tuffaste match väntade för Herrlaget i årets första match. I LSK-hallen i Norge väntade Tippeligalaget Lillestrøm SK. Ljungskile stod trots detta tuffa motstånd upp bra, med en pigg start och såg till att spela jämnt mot det norska LSK. Lillestrøm kunde dock ta ledningen med 1-0 i den 9:e minuten. I övrigt skapar Ljungskile en hel del, även om det är norrmännen som skapar de vassaste chanserna. Ställningen står sig till halvtidsvilan.
Inför andra halvlek gör både det norska och det svenska LSK en stor mängd byten. En bit in i andra halvlek utökar även Lillestrøm ledningen till 2-0. Norrmännen visar på en bra bredd och är tunga att möta även om Ljungskile håller emot och kan skapa ett par halvchanser. Resultatet står sig och matchen slutar alltså 2-0 till Lillestrøm.
Ljungskile står upp bra och gör en bra prestation i årets första träningsmatch. Framförallt står man för en lovande första halvlek. Nu tar vi sikte på en ny träningsvecka vilket avslutas nästa söndag med en ny träningsmatch på bortaplan – när vi tar oss upp för möte mot Karlstad BK. Väl mött.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail