Lund leder herrlaget vidare

Nu är det klart att LSK:s herrlag leds under de kommande två säsongerna av Erik Lund. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Ljungskile SK har glädjen att idag presentera att Huvudtränaren för Herrlaget, under de kommande två säsongerna blir Erik Lund.

Nu står det klart att det är som blir Erik Lund som blir nygammal Huvudtränare för Ljungskile SK:s herrlag. 33-åringen har tecknat ett avtal med LSK under de kommande två säsongerna och det är med stor spänning parterna ser fram emot kommande säsonger tillsammans.

– Det känns jättebra att fortsätta resan som huvudtränare i min moderklubb, som inleddes under årets säsong. Redan under säsongen 2021 så lyckades vi forma ett bra lag på kort tid och blev bättre och bättre under säsongen. Dessutom var det en fantastisk spelartrupp att arbeta tillsammans med, som hela tiden stöttade varandra och gjorde varandra bättre. Jag hoppas och tror att många vill följa med på den fortsatta resan. Därför känns det också väldigt spännande att blicka framåt och se vad vi tillsammans kan prestera – inte minst under kommande säsong. Ettan Södra 2022 är den mest intressanta på många år med många bra lag, vilket blir utmanande och något som jag verkligen ser fram emot, säger Erik Lund.

– Det känns väldigt bra att Erik leder herrlaget vidare, vilket varit föreningens ambition inför kommande säsong. Erik har visat att han som tränare kan forma och utveckla ett bra lag på kort tid. Det är därför en styrka att han väljer att fortsätta hos oss i LSK och vi ser med spänning fram emot det fortsatta samarbetet, säger Henrik Ekman i LSK:s Fotbollsutskott.

Ett intensivt arbete fortsätter nu tillsammans med Fotbollsutskottet för att forma truppen inför kommande säsong. Utskottet arbetar fortsatt för att knyta till sig ambitiösa spelare som vill utvecklas en bra fotbollsmiljö hos oss i LSK. Nu när Erik är på plats som tränare så är förhoppningen att vi inom kort kan presentera ett par signaturer.

Välkommen som nygammal Huvudtränare, Erik!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail