Måndag måndag

Erik Lund är förväntansfull och hoppas på ett massivt läktarstöd. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Ikväll smäller det. Omgång 20 i Ettan södra kompletteras med en måndagsdrabbning med tydlig derbyfeeling. Tabelltvåan FC Trollhättan kommer till Skarsjövallen. Förutsättningarna är enkla. Det är viktigt värre. I dagsläget skiljer det åtta poäng mellan de båda lagen. FC Trollhättan jagar ledande Oskarshamn, och Ljungskile vill inget hellre än att knapra in på avståndet till tabelltoppen. Så det finns ju rätt bra förutsättningar för dramatik och en bra match i höstmörkret.

LSK rapporterar i nuläget ett frågetecken för den offensiva kraften i Oskar Lindberg. Däremot konstaterar vi glatt att försvararen Daniel Garcia Olsson kör för fullt igen efter sin skada.

LSK-tränaren, Erik Lund, är förväntansfull:
– Det skall bli kul att möta FCT, och att vi kan få mäta oss igen med topplagen i tabellen. Vi har ju mött både Oskarshamn och Skövde nyligen, och nu är det nytt starkt motstånd och en nyttig värdemätare på var vi står. Att FCT ligger uppe i toppen av serien är väntat, och var något jag trodde innan serien drog igång. Jag räknar med att det blir en match med mycket situationer eftersom båda lagen gärna går på offensiven. Inramningen blir speciell i kväll med match i elljus och jag hoppas på en stor och högljudd publik.

Avslutningsvis, förväntar vi oss mycket mycket så det gäller att vara i god tid. Biljetter kan köpas på plats, men vi rekommenderar att ni gärna förköper er biljett HÄR. Varmt välkomna!

Er trogne måndagsskribent,
Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail