Martinssons lån förlängs!

Fredrik Martinsson får chansen att jubla för fler LSK-mål i höst. FOTO: P. Stenbaek.

Han har under våren varit en viktig spelare, inte minst i Herrlagets offensiv. Nu står det klart att Fredrik Martinssons lån förlängs och att han spelar vidare i den grönvita tröjan även i höst.

Innan transferfönstret stängde under den kylslagna våren så stod det klart att LSK lånade in Fredrik Martinsson, från GAIS, under vårsäsongen. Martinsson har gjort det bra och spelat 13 av de 15 matcherna under våren. Inte minst har han varit viktig med sin offensivlusta och kreativitet från sin ytterbacksplats, vilket motståndarlagen har haft stora svårigheter med att hantera. Lånet från GAIS har nu förlängts till resterande del av säsongen.

– Martinsson är väldigt ambitiös och fått välbehövlig speltid hos oss. Samtidigt har han varit högst bidragande i laget där hans egenskaper har gjort att vi fått ytterligare en dimension i vårt spel. Därför är jag väldigt nöjd att han fortsätter hos oss i höst, säger LSK-tränaren Erik Lund.

Nu ser fram emot höstsäsongen och Fredrik Martinssons fortsatta framfart längs högerkanten i LSK. Serien återstartar 14:e augusti, med hemmamöte mot Oskarshamns AIK, på Skarsjövallen.


SÄKRA DIN BILJETT

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail