Mörkret i Tvååker

Kampen om femteplatsen var på förhand kanske inte var en stor konkurrent till Idol eller annat på televisionen. Samtidigt vill båda lagen avsluta säsongen på bästa sätt. Så, vilket lag skulle dra längsta strået denna fredagkväll?

Någon glans och glamour var det inte tala om denna fredagkväll. I dunkel belysning och kraftiga vindar så var det en händelsefattig historia. LSK lyckades trots det lyckas ta ledningen, fram till 0-1. Det efter att Ken Akamatsu hittat fram till Murana Conteh, som hittade nätet. Tvååker kvitterade dessvärre till 1-1, efter en retfull lobbnick, innan halvtidsvilan.

Andra halvleken liknade den första inledningsvis. LSK skapade också ett bra läge på en hörna, men fick inte in bollen. Istället var det Tvååker som tog ledningen – två gånger om via kontringar. Hemmalaget hade därefter greppet om matchen och kunde även fastställa slutresultatet till 4-1, efter att Tvååker hittade nätet efter en hörna. Surt, i en annars relativt jämn match.

Tack till de LSK:are som kom och stöttade oss på plats ikväll. Härnäst väntar säsongens sista match när Lindome GIF gästar oss nästa lördag, 20/11. Väl mött.

MER OM MATCHEN:
>> Höjdpunkter från matchen
>> Matchens lirare

>> Dagens startelva
>> Inför matchen
>> Anslut dig till Målklubben
>> Matchfakta
>> Tabell


NÄSTA HEMMATCH:

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail