”Mycket som känns bra i truppen”

”Melker” haffade LSK-tränaren efter sista träningen innan söndagens match.

Hösten har definitivt nått oss. Söndag bjuder oss på september månads sista seriematch när LSK möter tabelltvåan Falkenbergs FF på Skarsjövallen. Fem poäng skiljer lagen åt innan avspark.

LSK har tränat på lördagen i ett väder som bjöd på regn och en tydlig föraning om ännu mer höstväder. Men det går alltid att haffa en tränare när han kliver av planen för en kort koll.

Falkenberg nästa. Är det för mycket att säga att det är lite av en ödesmatch för LSK?
– Jag vill inte använda det ordet, men det är definitivt en viktig match. Inte bara för oss. Det är en viktig match för båda lagen, säger Erik Lund Fahlén.

Ni har precis genomfört sista träningspasset inför matchen. Hur ser det ut dagen innan match?
– Jag tycker att vi är på väg uppåt igen efter att ha haft en liten svacka tidigare. Killarna gjorde en riktigt bra match i måndags. Det var faktiskt nittiofyra bra minuter mot Trollhättan. Det är mycket som känns bra i truppen just nu. Det är positivt i laget just nu.

Motståndarna har gått som tåget i serien efter en mindre bra inledning. Vad väntar du dig av Falkenberg?
– Falkenberg är ett riktigt bra och välorganiserat lag. Man är väldigt bra i det ”längre spelet”, alltså man är duktiga och effektiva när det gäller att förvalta långa passningar. Där måste vi vara vaksamma. Jag förväntar mig att vi kommer att få fullt upp, och vi är förberedda på att dom kommer att vara aggressiva i sitt spel. Men jag vill säga att vi har också en känsla att vi kommer att vara bra med i matchen, avslutar Erik Lund Fahlén.

Let´s stick together!

Under paraplyet,
Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail