Nya utmaningar väntar för duon

LSK tackar Joel Palmquist och Anton Snibb för deras insatser i LSK-tröjan.

Ljungskile SK tackar två spelare för deras insatser i LSK-tröjan nu när de fortsätter sin fotbollsresa på annat håll. 

Nu står det klart att två av Herrlagets spelare under säsongen kommer fortsätta på annat håll nästa säsong. Båda har bidragit till avancemanget till Superettan och varit lojala spelare med bra inställning. Det handlar om Joel Palmquist och Anton Snibb som nu alltså testar vingarna på annat håll.

Joel Palmquist
Kom till LSK inför årets säsong, men fick en tråkig start då han blev skadad tidigt på försäsongen. Väl tillbaka i spel blev det 13 matcher i LSK-tröjan, varav 2 från start samt ett mål. Kämpade på  och gav allt när han kom in på planen, men hade som sagt en tuff start i LSK.

Anton Snibb
Kom till LSK inför säsongen 2018 och hade 53 framträdanden i den gröna tröjan, varav 45 från start, under två säsonger. Utvecklades mer och mer till en stabil vänsterback med frejdiga offensiva löpningar.

Anton Snibb tackar LSK för sin tid i klubben:

– Vill passa på tacka för två oerhört fina år i klubben. Är oerhört glad över att fått representera Ljungskile under dessa säsonger, och att jag fått vara en del i att hjälpa klubben upp i eliten igen. Dessvärre har allting sitt slut, och nu är slutet kommen för denna gången. Vill hur som helst passa på att skicka ett stort tack till supportrar, ledare, spelare men inte allra minst till alla fantastiska eldsjälar, som vecka in och vecka ut bidrar till att göra LSK till den unika klubb den är. Ni är grymma!

LSK tackar Joel och Anton för deras insatser i den gröna tröjan och önskar de lycka till framöver!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail