Presskonferensen i samarbete med BDO

Premiär i vårsolen på Skarsjövallen och förutsättningarna kunde inte varit bättre såhär i början av april. Men en premiär är alltid en premiär och det var en hel del nerver i LSK-lägret som inte riktigt fick till det. Nykomlingen Lindome spelade bra fotboll och hade många fina kombinationer. Trots det var det mestadels LSK kom fram till ett par chanser, men någon utdelning kom inte för något av lagen under den första halvleken – som således slutade mållöst.

I andra halvlek skulle dock bollen hitta nätet. En LSK-hörna ledde till en tumult framför motståndarmålet. Mitt i smeten fanns Jonathan Gustafsson som vräkte in premiärmålet. 1-0 och Skarsjövallen exploderade! Andra halvlek fortsatte att vara jämn och när klockan tickade in på övertidsminuterna så väntade en spänning som saknade motstycke. Tyvärr skulle en kvittering komma i den tredje övertidsminuten, vilket fastställde slutresultatet 1-1.

En klassisk premiär där LSK inte riktigt fick till det utan får kämpa på och ladda om inför kommande match borta mot Tvååker. Väl mött då.