Oavgjort inne mot Blåvitt

LSK kryssade inne i Prioritet Serneke Arena. FOTO: D. Hansson.

Så var det dags för en ny träningsmatch för herrarna och denna tisdagskväll var det dags att komma in i värmen för möte mot IFK Göteborg.

Blåvitt förde mycket av spelet i första halvlek, men LSK stod upp bra och hade bland annat ett ribbskott från Marwin Leidewall. Kees Sims i LSK-målet fick också bekänna färg ett par gånger. Några mål blev det däremot inte i den första halvleken.

I andra halvlek fick LSK en drömstart när provspelande Joseph Ifeanyi satte dit 1-0. Provspelaren från Nigeria hade sedan en farlig frispark som tog i ribban. Istället för utökad ledning så kom tyvärr 1-1, i 82:e minuten, efter ett onödigt bolltapp. 1-1 blir också slutresultatet.

En tuff och svår match, men en bra genomkörare där LSK står upp bra mot ett bra motstånd. Härnäst väntar ny match redan på lördag när Herrestads AIF gästar Skarsjövallen – men ny matchstart till kl: 13.00. Väl mött.