Och vilken folkfest det blev!

Klockan slog 18 när vi öppnade upp portarna och  musiken vällde  ut över arenan då DJ Micke Norrby satte igång musiken trots att regnet började falla. Folket började strömma in och en fantastiskt härlig stämning infann sig på arenan, lite regn är inget som stoppar oss LSK:are. 

Efter ett tag var det dags för Micke Norrby att intervjua både Jörgen Wålemark och Jesper Westermark. Se intervjun med Jesper HÄRSe intervjun med JörgenHÄR

En varm känsla gick genom oss alla när Robert Bergqvist fick berätta om den protestlista som han på helt eget initiativ startat för att behålla Skarsjövallen öppen. Lyssna och titta på Erland och Robert nedan:

 

Sedan marscherade laget in på planen och gjorde sig redo för matchstart. Efter första halvlek var det dags för paus och då gjorde supporterklubben LSK FANS en mycket fin gest då de delar ut en gåva till Aleksander Kitic för hans stora insats i laget genom tiderna, med flest spelade tröja någonsin i LKS-tröjan.

Därefter fylldes planen av alla representanter från vår ungdomssektion och ”Systerföreningarnas” manifest för Skarsjövallen som växelläses i halvlek av Elizabeth Carlberg, Hälle IF och Sten Jakobsson, Ljungskile Tennisförening. Se den här:

Matchen slutade 3-2

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail