Oliver Bergman tar plats i målet!


Målvakten Oliver Bergman är nästa man att ansluta till herrtruppen. Det efter att ha provspelat under föregående veckan.

Det var ett stort gäng provspelare under uppstartsveckan för herrlaget. En av dem var målvakten Oliver Bergman, som imponerade såpass att han erbjöds ett kontrakt. Nu har 27-åringen och LSK enats om ett avtal för de kommande två säsongerna. Bergman kommer närmast från Motala AIF, men har även representerat IK Brage, Oskarshamns AIK, Nybro IF och Kalmar FF. I Motala hann han under två säsonger både med att föra upp klubben till Ettan under 2019, men också att vinna supportrarnas hjärta genom att under fjolåret genom att bli framröstad till bästa spelaren i MAIF. Förhoppningsvis kan han bli minst lika populär även bland våra supportrar i LSK FANS.

Bergman är en vinnarskalle med bra räckvidd och som gillar att styra spelet. I LSK konkurrerar han om målvaktsplatsen med Franko Skugor, som anslöt tidigare i år från Stenungsunds IF.

LSK-tränaren, Erik Lund, kommentar om nyförvärvet:
– En reslig målvakt som styr sin backlinje på ett mycket bra sätt! Han är även reaktionssnabb och väldigt bra en mot en. Känns väldigt kul att han har valt att skriva på för LSK under 2 år.

LSK är väldigt glada att Oliver Bergman väljer LSK och önskar honom varmt välkommen till föreningen!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail