Otto Ingham förlänger

Otto Ingham förlänger sitt kontrakt. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Med fart och fläkt avancerade han längs kanten under fjolåret. Nu är det klart att yttern är klar för två nya säsonger i grönvitt. Vi hälsar Otto Ingham varmt välkommen till två nya säsonger i LSK!

Otto Ingham kom till LSK inför fjolåret från Western Suburbs FC som en ung och oprövad spelare, men visade omgående att han var en spelare att räkna med. Med fart, teknik och bra speluppfattning så fick han chansen ett flertal gånger under fjolårssäsongen. Hans ambitiösa inställning gjorde att hans utveckling fortsatte framåt i snabb takt. Under vintern har nu nummer 20 byggt på sig mer muskler och är laddad för en ny spännande säsong i LSK. Ingham spelade 24 seriematcher under 2022, varav 13 matcher från start, och gjorde även ett av målen borta mot Oskarshamn. Efter säsongen blev han dessutom uttagen i Ettanfotbolls talangmatch ”Morgondagens stjärnor”.

Otto Ingham och LSK är nu överens om ett avtal till och med säsongen 2024.

– En fantastiskt professionell kille som vi tror kommer lyfta ett par snäpp i år. Han visade redan förra året upp att det finns talang. Nu har han växt till sig under ledigheten och har nu bra möjligheter att kunna ta nya kliv framåt i sin utveckling, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

LSK är glada att Otto Ingham fortsätter i LSK och vi ser fram emot att se hans fortsätta utveckling i grönvitt!

I herrlagets spelartrupp 2023 ingår sedan tidigare:
Kees Sims (målvakt)
Sebastian Ekholm (målvakt)

Gustav Källén (försvarare)
Daniel Garcia Olsson (försvarare)
Samuel Ohlsson (försvarare)
Mattias Bahno (försvarare)
Pontus Olsson (försvarare)
Anton Daläng (mittfältare)

Jared Odenbeck (mittfältare)
Einar Hassellöv (mittfältare)
Atdhe Grajqevci (mittfältare) 
Benjamin Arapovic (mittfältare)
Murana Conteh (anfallare)


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail