P19-spelaren får A-lagskontrakt

Einar Hassellöv i aktion i DM-matchen mot Ödsmål tidigare i våras. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Spelare som är ambitiösa, vill utvecklas och strävar efter att nå elitfotbollen är något som alltid är intressanta för LSK. När spelaren kommer från de egna leden värmer det lite extra. Det är med glädje som vi kan meddela att Einar Hassellöv tar steget upp i Herrlaget!

Det gnuggas på, tränas på flitigt och det finns många spelare i ungdomslagen som drömmer stort. Einar Hassellöv är en spelare som gått framåt och utvecklats mycket under året. 18-årigen var även en spelare som tog för sig när han fick chansen i A-lagssammanhang, inte minst i Svenska Cup-matchen mot Angered i somras. Då imponerade innermittfältaren på Erik Lund Fahlén med bra närkampsspel och klokt spel. 18-åringen kom till Ungdomssektionen 2019 och hade dessförinnan spelat i Henåns IF och moderklubben Myckleby IK.

Einar Hassellöv under en P17-match 2021. Samma år tog han plats i LSK:s matchtrupp i säsongsavslutningen i Ettan Södra. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Einar Hassellöv och LSK är nu överens och har tecknat under ett A-lagskontrakt för säsongerna 2023 och 2024.

– Einar har en hårt arbetande spelare med bra funktionell teknik. Han har haft en jättefin utvecklingskurva under året och det känns därför väldigt roligt att kunna erbjuda honom att ta steget upp i A-truppen, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

LSK är glada att Einar Hassellöv tar steget upp i herrtruppen och vi hälsar honom såklart varmt välkommen till en ny säsong i grönvitt!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail