På denna sidan av Svinesund

Viktor Adebahr är åter i Bohuslän. Nu håller han igång i LSK.

Alla väntar vi på att samhället och alla olika funktioner skall öppna upp och ”bli normalt” igen. Och, i kölvattnet av detta, att fotboll och andra idrotter skall kunna komma igång med sina respektive säsonger. 

LSK:s trupp tränar envist vidare, men än så länge är det stopp för att spela träningsmatcher. Situationen är precis likadan i vårt grannland Norge, som även dom har skjutit fram seriespelet. Därför tränar den tidigare Grebbestadsspelaren Viktor Adebahr med LSK sedan tre veckor tillbaka. Men vänta lite nu. 31-åringen representerade ju LSK 2009 och har Herrestads AIF som moderklubb. Därtill har han fostrats i Elfsborgs akademi och på senare år har den pratglada mittfältaren tillbringat tid i en rad norska klubbar. Nu är Adebahr alltså tillbaka på Skarsjövallen under en tid.

– Jo så är det. I normala fall skulle jag vara igång med min nya klubb Vard, Haugesund i norska Division 1, men nu är det som det är även i Norge, så denna lösningen passar mig bra. Jag fick frågan av LSK för ett par veckor sedan om jag hade lust att haka på här ett tag, och det fungerar utmärkt så här. Jag är tacksam att jag får vara med här och hålla igång, och dessutom måste jag säga att det är ett skönt gäng att vara med i, säger Viktor efter torsdagens träningspass på Skarsjövallen

– Viktor har varit ett värdefullt tillskott på våra träningar, och en bra kille dessutom, så det är bara plus att ha honom här, säger LSK:s assisterande tränare Erik Lund om Viktor.

Härligt att ha dig här igen Viktor och bidra med din frenesi och spelglädje på träningarna i dessa tider.

 

Viktor Adebahr i aktion under torsdagsträningen.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail