Packat och klart

Träning för en del och träningsledigt för andra. Verksamheten på Skarsjövallen har i november gått ned i intensitet. För herrlaget är säsongen över och omklädningsrummet är tyst och öde. Seriespelet är över för den här gången och omklädningsrummen är tysta och tomma. Stiltje råder i såväl tvätt- som materialrum. Inte ett spår av den aktivitet som annars alltid pågår på Skarsjövallen. LSK:s materialförvaltare Tommie Svedin är för en gångs skull ledig, men till slut får vi tag på honom.

Tjenis Tommie, vad har hänt efter sista matchen och vad gör du nu?
– Efter sista matchen så gick det undan ganska så snabbt. Jag tvättade matchställen och hängde undan båda ställen för den här gången. Samma sak med spelarnas träningskläder, handdukar och annat, som fick sig en vända i tvättmaskinerna innan allt packades ihop.

Men det räckte inte med det tydligen?
– Nej. Efter att alla träningskläder är klara var det dags för omklädningsrummet att få sig en omgång. Omklädningsrummet och spelarskåpen har städats ut och även numrerades om inför säsongsupptakten 2023. Mer är det inte just nu, så nu är det faktiskt lite ledigt, säger Tommie avslutningsvis.

Bakom tangenterna,

Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail