Riktigt stark seger mot Mjällby!

Niclas Holgersson avslutade målskyttet för LSK med sitt mål fram till slutresultatet 3-0. FOTO: R. Nilsson.

LSK vann dagens eftermiddagsmatch mot Superettanlaget Mjällby AIF. Segersiffrorna skrevs till klara 3-0, efter två mål av anfallsesset Aniekpeno Udoh och ett av LSK-produkten Niclas Holgersson. Vårt grönvita lag var dagen till ära riktigt bra vilket lovar gott inför framtiden.

LSK ställde upp med följande lag i matchen mot Mjällby:
Deni Kaksa
Erik Lund, Patrik Adamzcyk, Jonathan Gustafsson, Jakob Olsson
Erik Westermark, Linus Dahl, Edin Øy, Johan Svahn
Aniekpeno Udoh, Jesper Westermark

Matchen spelades 3 x 30 minuter i ett soldränkt Antalya, mot ett starkt Mjällby som under förra säsongen övertygande vann Division 1 Södra och spelar således i Superettan under nuvarande säsong.

Den första perioden är jämn och slutar också mållöst. I den andra perioden tar LSK ledningen med 1-0. Jakob Olsson serverar Aniekpeno Udoh, som nickar in ledningsmålet. Udoh gör även 2-0, efter att han vinklat in bollen efter ett inspel från Erik Lund. Ljungskile har ett tydligt övertag i den andra perioden och leder rättvist inför den tredje perioden. I den tredje perioden görs en hel del byten då Berggren, Kitic, Garza, Holgersson, Karlin, Snibb och Murbeck kommer in. Likt den första perioden blir även den tredje perioden jämn. Glädjande att se att samtliga inbytta kommer in och gör ett mycket bra jobb. Holgersson punkterar matchen med matchens sista mål, fram till slutresultatet 3-0 i LSK:s favör.