Rutinerad försvarare klar för LSK!

LSK:s Herrlag fortsätter lagbygget och nu har vi nöjet att presentera en ny försvarare – i form av Tom Siwe. 32-åringen har skrivit ett 2-årsavtal med LSK.

Den rutinerade försvararen Tom Siwe har en gedigen meritlista. Siwe fostrades i IF Hagapojkarna, för att sedan gå vidare till Hallby IF och sedermera Husqvarna FF. Det blev dock bara en halv säsong i Division 2-klubben för den då 18-åriga spelaren. Flyttlasset gick nämligen därefter vidare till Nederländerna och SC Heerenveen 2005. 2008 var han tillbaka i Småland och Sverige – nu i Jönköpings-Södra IF. En klubb som han representerat, med bl.a. över 200 superetta matcher och över 50 allsvenska matcher, fram tills nu. Därtill har han landslagsmeriter i form av 5 U21-landskamper, 7 U19-landskamper och 5 U17-landskamper. Det är alltså en försvarare som är oerhört rutinerad och kommer tillföra mycket erfarenhet till spelartruppen.

Det är en förväntansfull Tom Siwe som kommenterar valet av LSK på följande sätt:

– Jag ser fram emot att representera LSK. Klubben har gett ett bra helhetsintryck. Det är en välskött förening med erfarenhet av fotboll på elitnivå. Jörgen och jag har haft bra samtal om klubbens framtidsplaner vilket var en stor bidragande faktor.
Jag tycker att Ljungskile passar min spelstil då de spelar en offensiv fotboll. Min erfarenhet från både Allsvenskan och Superettan kommer att bidra nu när föreningen åter ska etablera sig på elitnivå.

Ljungskile SK önskar Tom varmt välkommen till klubben och hoppas han ska trivas i LSK-tröjan!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail