Säker seger i en riktig höstmatch

Johan Brannefalk var på hugget under dagens match. ARKIVFOTO: P. Stenbaek.

Till hård blåst och regn välkomnades de båda lagen till Rimnersvallens konstgräs denna söndag.

Den prövade publikskaran fick dock genast något att värma sig med. I inledningen av matchen hittade nämligen Filip Karlin in till LSK-debutanten Isaac Boye som mycket snyggt cykelsparkade in 1-0! Därefter var det ett par halvchanser åt bägge håll, men utan utdelning.

Kvik Halden inledde andra halvlek med mycket bollinnehav, men LSK växte in med mer press efterhand vilket jämnade ut spelet. Just hård press skulle vara nyckeln när Karlin snodde bollen av en försvarare och kontrade in 2-0! Några minuter senare gjorde comebackande Albin Skoglund 3-0, efter en karate-volley! Matchen var avgjord och det var mest en transportsträcka till slutsignalen ljöd.

En bra genomkörare för laget, som kommande vecka tränar ett par pass och därefter åker på träningsläger. Tack till er som trotsade vädret och var på plats för att heja fram oss. Väl mött.