Se upp på vänsterkanten 2023!

Samuel Ohlsson fortsätter i LSK 2023. Arkivfoto: P. Stenbaek.

En spelare som vuxit och utvecklats sedan han kom till LSK är vänsterbacken Samuel Ohlsson. Nu kan vi med glädje meddela att den gode Ohlsson fortsätter i grönvitt även 2023!

21-åriga Samuel Ohlsson kom till LSK förra sommaren på lån från ÖIS. Därefter fortsatte resan permanent i LSK under årets säsong. Ohlsson, vars far och farbror tidigare spelat i LSK, har tackat för förtroendet genom att ha utvecklats mycket och tagit stora kliv framåt. Samuel Ohlsson andas, trots sin relativt ringa ålder, stabilitet i både offensiven men framförallt defensiven. Vänsterbacken gör alltid bra insatser och har välförtjänt fått chansen i 27 matcher, samtliga från start, i Ettan Södra under säsongen. Dessutom lyckades han stå för ett mål under säsongen, efter att ha tryckt in bollen hemma mot Qviding.

Samuel Ohlsson och LSK är nu överens och har tecknat under ett avtal för säsongen 2023.

– Det känns riktigt bra! Jag trivs riktigt bra här och ser fram emot den kommande säsongen, säger en glad Samuel Ohlsson på frågan hur det känns att förlänga kontraktet.

– Samuel har växt under årets säsong och bara blivit bättre och bättre. Det är en ambitiös kille som vill fortsätta ta kliv i sin utveckling uppåt. Han har redan nu en hög kvalité, så det känns verkligen roligt att han väljer att fortsätta i LSK, säger Erik Lund Fahlén.

LSK är glada att Samuel Ohlsson fortsätter hos oss och vi hälsar honom såklart varmt välkommen till en ny säsong i grönvitt!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail