Seger i genrepet!

Inför kommande helgs premiär för Herrlaget var det idag dags för genrep mot seriekollegan Skövde AIK.

LSK öppnade också matchen bra, men det skulle dröja en halvtimma in i matchen innan bollen hittade in i mål. I den 34:e matchminuten gav nämligen Aniekpeno Udoh LSK ledningen. Tre minuter senare utökade Edin Øy ledningen fram till 0-2, vilket även blev halvtidsresultatet.

En kvart in i andra halvlek kom även 0-3 – återigen genom Udoh. Ytterligare en kvart senare fick LSK en bra chans att utöka ledningen återigen. De grönvita tilldömdes nämligen straff, som dock inte resulterade i målrassel. Istället lyckades Skövde i slutminutrarna reducera till 1-3 – vilket även blev slutresultatet.

Ett bra genrep som lovar gott inför premiärmatchen nästa säsong. Nu väntar en bra träningsvecka innan premiärmatchen mot Lindome söndagen den 7/4. Hoppas du är på plats på Skarsjövallen då och hejar fram oss till en bra start i serien. Väl mött.