Seger!


Det fanns en stor spänning och laddning inför kvällens match mellan LSK och AFC Eskilstuna. En oerhört viktig match för båda lagen.

I en jämn första halvlek så börjar LSK bäst, men där AFC växer in i matchen. Tio minuter in får AFC en frispark strax utanför straffområdet. Wallinder stöter bort första läget och en LSK-försvarare får bort returen. 23 minuter in tar sig Dahl igenom in i straffområdet och passar fram till Westermark som avslutar men skottet går ut till en resultatlös hörna. Med tio minuter kvar till paus får AFC en kontring och Wallinder river ner motståndaren vilket gör att det blir straff. Wallinder tar däremot revansch och gör en mycket fin straffräddning! Det är fortsatt mållöst och ställningen står sig fram till paus.

Andra halvlek är fortsatt tät och jämn. Tio minuter in hittar Garza fram till Skoglund som får en dubbelchans, men AFC-målvakten släpper inte igenom något. Strax därpå får Brannefalk ett bra skottläge, men skottet plockas av målvakten. Med tjugo minuter kvar får Dahl bollen i djupled och spelar in mot bortre stolpen där Skoglund trycker in 1-0! Med kvarten kvar kommer dock kvitteringen, där AFC nickar in en hörna fram till 1-1. Men LSK fortsätter mala på ändå. I 86:e minuten får Dahl bollen i straffområdet, gör lite fina kroppsrörelser och placerar sedan in 2-1! I slutskedet så är ”Pep” nära att utöka men det slutar 2-1! Oerhört skönt!

Redan nu på söndag väntar ny match borta mot Degerfors. Då tar vi nya tag mot tre poäng!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail