Skadekollen efter Olympicmatchen

Då så. Höstsäsongen har rullat igång, trots det rådande högsommarvädret. Men vi skippar den biten och ger oss in i en koll på läget i truppen.

Mr. Jeff Bagby.
Jeff Bagby har koll på läget. Så jag tar och haffar honom direkt efter måndagens träningspass och precis innan damerna tar gräsmattan i besittning.
Men innan vi tar ett snack är på sin plats att gratulera Mr Bagby till det engelska EM-guldet. – It came home, garvar Jeff belåtet. It came home.
Då var vi igång igen, och det är hög tid för en uppdatering av läget i truppen. Vi såg en debutant i målet igår. Kees Sims var stabil, men min fråga är hur är det med burväktare Bergman?
– Det är ingen större fara med honom. Oliver är klart på bättringsvägen och han är snart tillbaka i buren igen.
Vi fortsätter i försvarslinjen. Har du något nytt om Gustav Källén?
– Där är det betydligt värre. Tyvärr. Gustav har en stressfraktur och är dessvärre borta från spel i ett par månader framöver som det ser ut idag.
Uba Charles utgick i andra halvlek. Haltandes.
– Uba åkte på en smäll över låret, och hade besvär som alla såg och utgick kort därefter. Jag har kollat Uba idag (läs: måndag) och han är redan väldigt mycket bättre, och har tränat lätt. Uba kommer att köra för fullt senare i veckan. Där känns det väldigt positivt inför Vänersborg borta på fredag.
Murana Conteh försvann redan i första halvleken.
– Tyvärr tvingades även han att utgå. Murana har tränat lätt idag (läs: måndag) och skall kollas upp senare i veckan. Jag har inga ytterligare besked om Murana just nu, men han är igång idag, men inte för fullt.
Hur är det med Martinsson, Berisha och Tornblad efter matchandet? Några reaktioner efter söndagens match?
Alla i trion spelade ju mot Olympic, och jag kan rapportera att dom är fullt friska. Ingen av dom har haft några problem efter matchen. Dom tränade som vanligt med övriga laget under måndagen. Det känns riktigt skönt att ha dom tillgängliga igen, säger Jeff.

Bland galna hundar och en glad engelsman.

Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail