Slut på ledigheten för LSK Herr!

När träningsupptakten inför hösten har infunnit sig är det också ett antal frågor om truppen som vi alla ställer oss. Speciellt eftersom det är ett öppet transferfönster i nuläget. Det känns nästan som att gå på restaurang…. finns det möjligtvis något nytt på menyn ? Finns det möjligtvis något hemlagat på menyn då ?

När det gäller avdelningen äta ute så får vi vackert vända oss åt annat håll, men när det gäller LSK.s herrar och det senaste därifrån, ja då är det Erik Lund som ger oss besked om nuläget.

-Vi har som tidigare meddelat gjort klart med GAIS om att förlänga lånet med högerbacken Fredrik Martinsson, samt att det blev klart i veckan att Salifu Manneh lämnar och fortsätter sin karriär i Angereds BK. Vi har inte riktigt full trupp på plats idag, men de sista spelarna (Ken Akamatsu, George Wilson & Moroyin Omalabi) skall vara här inom kort. Några ytterligare ändringar i truppen kan jag inte rapportera i dagsläget, berättar Erik.

-Jag kan däremot meddela att det blir ytterligare en träningsmatch innan seriestarten. Vi kommer att möta Superettanlaget  Jönköping Södra på Stadsparksvallen måndag 9 augusti, avslutar Erik innan det är dags att sätta igång dagens träningspass.

Även Bohusläningen har uppmärksammat LSKs höstupptakt med en artikel. Du kan se den på Bouhuslaningen.se. Artikeln är dock bara synlig för de som har abonnemang.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail