Stannar, stannar inte ??

Fredrik Martinsson, en viktig kugge i Erik Lunds lagbygge.

Den frågan besvarades i dagarna när ytterbacken Fredrik Martinsson bestämde sig att även under höstsäsongen 2021 spela fotboll för LSK. Spelaren i tröja nummer 21 har snabbt blivit en viktig kugge i Erik Lunds lagbygge.

– Ett glatt besked till alla LSK:are. Nu blev allt klart snabbt, och det är bra. Det är inte bara en bra spelare, han är också en viktig person i omklädningsrummet. På träningar, på resor, pa matcher. Fredrik är inte bara en bra spelare, utan han sprider även glädje i gruppen, nog så viktigt. Alla som nu har sett våra matcher under våren ser att det är en bra spelare, och hans styrka ligger i  den offensiva delen. Han har förutsättningar att ta steg i karriären och det hoppas jag att han får genom en bra höst med oss i LSK, säger LSK;s tränare Erik Lund.

– LSK har varit en positiv erfarenhet. Det finns så mycket engagemang i klubben, och folk som vill väl i och runt föreningen. Sedan trivs jag med Erik och Vigan som tränare och gillar det dom har börjat bygga. LSK av idag har en skön grupp spelare, och jag är gärna med på den resan, så, när alla parter var med på att fortsätta det vi börjat, så var det inget svårt beslut att stanna kvar i LSK under hösten säger Fredrik avslutningsvis.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail