Stenungsund var hetast i kylan

Årets andra match för Herrlaget väntade idag när man gästade Stenungsund.

LSK fick i matchinledning till en bra chans, men tyvärr utan utdelning. Annars var det en jämn första halvlek med få målchanser åt något håll. Hetast var ändå hemmalaget som precis innan paus prickade stolpen, men det var fortsatt mållöst i paus.

Hemmalaget gjorde det fortsatt svårt för LSK under den andra halvleken. Med ett försvarsstarkt och kompakt lag kom LSK ingenstans och istället visade sig SIF hungrigare. I mitten av halvleken så kom så en slumpchans, men provspelaren Delgados friläge resulterade i ett stolpskott. Minuterna senare var det istället SIF som tog vara på sin chans. Ett inspel och en placering senare så hade man tagit ledningen. I slutskedet kunde man även fastställa slutresultatet till 2-0, efter ett nytt inspel från kanten.

Stenungsund var klart hetare denna kväll och gjorde det samtidigt svårt för LSK att komma någonstans i anfallsspelet. Nu gäller det att ta nya tag och härnäst väntar match borta mot Karlstad på tisdag. Väl mött då.