Stort tack för dina insatser i LSK, Erik!

Ljungskile Sportklubb och Erik Lund, huvudtränaren för LSK:s Herrlag, har gemensamt enats om att Erik avslutar sin anställning i klubben. LSK vill rikta sitt stora tack till Erik för de insatser han gjort för klubben under åren, både som spelare, tränare och ledare. Erik har med sitt engagemang, driv, fotbollskunnande och som den person han är, visat att det går att vara ett stabilt lag i Division 1 med mycket begränsade ekonomiska resurser.

– Jag och klubben är överens om att vi nu går skilda vägar. Detta blir bäst för båda parter med tanke på de idéer och handlingar man nu valt att gå vidare med avseende seniorfotbollen inom LSK. I och med dessa nya krafter har det inte funnits plats för mina idéer. Jag vill rikta ett tack till de personer som jag jobbat med och som har stöttat mig i mitt arbete som tränare för herrlaget. Jag vill även tacka alla spelare som har lagt ner ett fantastiskt arbete för mig och för klubben under året. Jag vill tro och jag hoppas att klubben har hittat en långsiktig lösning som fungerar över tid. Jag önskar klubben all lycka till, säger Erik Lund.

Daniel Darko Janacković tar över tyglarna med omedelbar verkan. Daniel är en mycket erfaren tränare med internationell erfarenhet som leder laget resterande del av säsongen och hjälper till att forma den framtida tränarstrukturen.

– Vi hälsar Daniel välkommen till vårt land, vår by och vår klubb och ser fram emot ett positivt samarbete, säger LSK:s ordförande Kristina Geers.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail