Strömberg avgjorde med ett hattrick!

Robin Strömberg gratuleras av Øy och Thompson efter ett av sina tre mål i dagens match. FOTO: Tobias Åberg

Det var bitande kyla när LSK skulle ta emot Utsikten på ett snöigt Skarsjövallen. Tack vare härliga ideella krafter fick man bort snön från plan lagom innan matchstart. Stort tack till er som ställde upp och visade grym LSK-anda!

Inledningen av matchen började LSK bäst även om man inte skapade något direkt farligt under inledningen av matchen. Med dryga kvarten spelad avancerade Edin Øy på sin vänsterkant och hittade Aniekpeno Udoh som i sin tur vinklade in 1-0 till LSK. Några minuter senare kom även 2-0, när Robin Strömberg visade klass och slog snyggt in bollen på frispark. Utsiktens utsikter i matchen försämrades ännu mer när man i slutet av halvleken reducerades till tio man.

I andra halvlek skulle Strömberg åter hittade målet. Först kom 3-0 efter ett läckert placerat avslut intill bortre stolpen. Målglade Strömberg skulle även göra hattrick lite senare när han fri med Utsiktenmålvakten tjusigt chippade bollen över densamma. Udoh och Strömberg hade ytterligare chanser att utöka ledningen, men matchen slutade alltså 4-0 till LSK.

En stark match av LSK där bortalaget inte hade mycket att sätta emot. Härnäst väntar Lund på bortaplan nästa lördag. Väl mött då.