Sur förlust i bortapremiären

Perparim Beqaj gjorde LSK:s mål i kvällens match. FOTO: Cinevision

Matchbilden nere i Småland satte sig direkt. Ett hemmalag som stod för stort bollinnehav, men där LSK utmanade i starkt kontringsspel. Trots det skapade J-Södra inte speciellt mycket utan hade svårt att hitta emellan LSK:s tighta försvarsspel. 

Istället var Perparim ”Pep” Beqaj vaken efter en halvtimmes spel. Anfallaren snappade upp en svag försvarspassning, rundade målvakten och satte dit ledningsmålet, 0-1!

Spelet fortsatte på samma vis efter målet och förutom ett jätteskott som tog i stolpen så hade hemmalaget svårt att skapa några rejäla chanser.

Jönköping fortsätter att föra spelet i andra halvlek. Trots det är det LSK som lyckas skapa chanser. Axel Pettersson är nära att stöta in bollen på inlägg från Tom Siwe. Just Siwe får något senare ett friläge och får till ett bra avslut som går precis utanför.

I den 69:e minuten lyckas J-Södra kvittera genom ett långskott som tar på en LSK-spelare och går retfullt över Dahlin i målet.  En kvart senare får hemmalaget en frispark strax utanför straffområdet. Skytten går på skott och 2-1 för Jönköping är en faktor. En ställning som också står sig matchen ut.

Nu gäller det att ta nya tag, härnäst hemma mot Trelleborg på söndag.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail