Tack Dahlin, Olsson och Olausson!

LSK tackar tre spelare ur herrtruppen 2020 för deras insatser och önskar de lycka till framöver. FOTO. D. Bylund.

Nu står det klart att ytterligare ett par spelare ur fjolårstruppen går vidare till andra uppdrag.

Erik Dahlin avslutar karriären.
Målvakten Erik Dahlin kom till LSK under sommaren 2019 – och fick då även hjälp av LSK att få deltidsarbete hos Dala Trähus. Hans trygghet i defensiven var avgörande för att LSK skulle avancera till Superettan under samma säsong. Under fjolåret kamperade han tillsammans med unge Robin Wallinder. Trots konkurrensen så pushade de varandra för att bli bättre. Wallinder var noga med att påpeka att just Erik Dahlin var väldigt viktig för hans utveckling som målvakt under fjolåret. Efter många år som elitmålvakt har nu Erik Dahlin bestämt sig för att avsluta sin spelarkarriär. Under Dahlins två säsonger blev det 25 seriematcher, 7 hållna nollor och 1 varning i LSK-tröjan. Nu väntar alltså mer tid till familjen och arbete som snickare för LSK:s Huvudpartner Dala Trähus.

Niklas Olsson vänder tillbaka.
En spelare som var lojal och gjorde ett bra jobb i det tysta, under fjolåret, var Niklas Olsson. LSK förde länge samtal om en förlängning, men den nyblivna pappan valde att få kortare pendlingsavstånd och valde därför att gå tillbaka till Utsiktens BK. I LSK stod Olsson för 29 seriematcher (varav 20 från start), 1 assist och 7 varningar.

Olausson söker sig vidare.
Mittfältaren Olausson var en tuff spelartyp med kreativa egenskaper på mittfältet under fjolåret. Nu när LSK åkte ur Superettan har båda parter enats om att gå skilda vägar och i skrivande stund har Olausson inte klart med en ny klubbadress. Totalt stod mittfältaren för 24 seriematcher (varav 19 från start), 2 assister och 5 varningar i LSK-tröjan. Nu väntar nya äventyr för spelaren med Nol IK som moderklubb.

Ljungskile SK vill rikta ett stort tack till Erik Dahlin, Niklas Olsson och Joakim Olausson för deras insatser i föreningen samt önska spelarna ett stort lycka till framöver!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail