Tommie pustar ut inför en intensiv höst

Nu har även LSK:s herrar har gått på sommarledighet. En ledighet som kommer att vara i två veckor innan det blir uppstart och vardagsslit igen. Några spelare passar på att åka iväg, andra stannar kvar på hemmaplan.

Det kommer att vara så mycket ledigt att till och med materialförvaltaren Tommie Svedin får stämpla ut ett tag, och då är det verkligen uppehåll i verksamheten.

– Matchen mot Åtvidaberg var den sista på ett tag för LSK. Nästa seriematch är lördag 14 augusti, då är det serieledande Oskarshamns AIK kommer till Skarsjövallen. Men det är några veckor innan vi är där, säger Tommie.

Vad händer uppe på Skarsjövallen den närmaste tiden? Inte särskilt mycket faktiskt.

– Det blir två veckors ledigt för spelare och ledare nu, säger LSK:s materialare Tommie Svedin. Efter matchen mot Åtvidaberg har till och med materialförvaltaren ledigt på sitt schema. Jag skall göra allt material klart efter Åtvidabergsmatchen, men sedan blir det ett betydligt lugnare. Eventuellt kikar jag upp till arenan för eventuella leveranser och kompletteringar av material, men det blir i stort sett två lediga veckor nu, säger Tommie och blickar ut i solskenet på Skarsjövallen.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail