Trio ansluter från Nya Zeeland

Otto Ingham, Kees Sims och Robert Sabo på plats på Skarsjövallen.

Det har varit på gång länge och under onsdagen anslöt äntligen de tre nya spelarna som förstärker herrlaget. Den nya trion Ingham, Sabo och Sims kommer senast ifrån Nya Zeeländska Western Suburbs FC och är fostrade i Olé Academy. 

Efter en lång resa kom så äntligen trion fram till Ljungskile och är redo för att starta upp träningen tillsammans med herrlaget på måndag. Via kontakter med LSK:s tidigare målvakt, Alex Horwath, har dessa rekryteringar gått i hamn.

Otto Ingham, med rötterna på Irland, är en kreativ, offensiv vänsterfotad spelare. 19-åringen beskrivs som en teknisk spelare som ständigt vill förbättra sig.

Den 19-åriga försvararen Robert Sabo, med rötterna i Rumänien, är en hårt arbetande försvarare och kan spela på flera positioner i defensiven.

Kees Sims är den tredje spelaren att ansluta till LSK. 18-åringen, med rötterna i Nederländerna, är en målvakt med stort driv att utvecklas och backar inte för att få feedback för att bli ännu bättre.

Det är en nöjd LSK-tränare som kommenterar trions ankomst till Ljungskile:
– Det känns spännande att Otto, Robert och Kees ansluter till oss i LSK. Det är tre unga och ambitiösa spelare som vill ta steg framåt i sin utveckling. De får nu acklimatisera sig till Ljungskile och fotbollen i Sverige, vilket kommer vara lärorikt och som gör att de kommer bli bättre och bättre för varje dag, säger Erik Lund.

LSK är väldigt glada att Ingham, Sabo och Sims ansluter till grönvitt och hälsar alla tre varmt välkomna till föreningen!


I herrlagets spelartrupp ingår sedan tidigare:
Oliver Bergman (målvakt)
Gustav Källén (försvarare)
Ilir Berisha (försvarare)
Daniel Garcia Olsson (försvarare)
Fredrik Martinsson (försvarare)
Sabarr Janneh (mittfältare/försvarare)
Oskar Lindberg (anfallare)
Anton Henriksson (anfallare)

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail